Παρουσίαση του έργου ValueCare στο EU CITIZEN ACCELERATOR – ACTIVE AND HEALTHY OVER 65 στην Τεργέστη

Στις 16 Οκτωβριου θα παρουσιαστεί διαδικτυακά, από τον Πρόεδρο της Σ.Ο.Φ. κ. Αναστάσιο Ρεντούμη το έργο του Ορίζοντα 2020, VALUECARE, στο Trieste Citizen Accelerator, SESSION B “Experiences of connection with the territory for the solution of the phenomena of isolation: the integrated network – The role of ICT in active and healthy ageing”, στις 12:10 μ.μ. (ώρα Ελλάδας). 

Σε αυτήν την εκδήλωση που οργανώνει το Τεχνολογικό Κέντρο Pordenone, ένα τεχνολογικό πάρκο που βρίσκεται στην περιοχή Friuli Venezia-Giulia της Ιταλίας και το οποίο, από την ίδρυσή του το 2002, ασχολείται με τη μεταφορά τεχνολογίας και την επιχειρηματική ανάπτυξη, θα παρουσιαστεί από την Σ.Ο.Φ. πως η υιοθέτηση από τα συστήματα υγείας ενός μοντέλου παροχής υπηρεσιών υγείας που βασίζεται στην επίτευξη καλύτερων εκβάσεων για τους ασθενείς, μπορεί να έχει θετικό αντίκτυπο στην βιωσημότητα των συστημάτων υγείας στην Ευρώπη, ειδικότερα για τους ανθρώπους άνω των 65 ετών που πάσχουν από χρόνια νοσήματα όπως ο διαβήτης.

Για να παρακολουθήσετε την εκδήλωση, θα πρέπει να γίνει εγγραφή στο ακόλουθο site: https://www.polotecnologicoaltoadriatico.it/eventi/trieste-citizen-accelerator-active-and-healthy-over-65

και ακολούθως κάνετε την εγγραφή σας εδώ:Agenda / Register here