Η εμπειρία του ValueCare στο βιβλίο μας

Οι βιωματικές εμπειρίες 5 ετών έρευνας, καταστάλαξαν και μετουσιώθηκαν σε ένα βιβλίο, το βιβλίο που έχω αναρτήσει σε αυτή την ανάρτηση. Το βιβλίο από τις εμπειρίες μας  στο https://projectvaluecare.eu/valuecare-book/
Η επιτυχία του έργου #ValueCare δεν μετριέται μόνο από τις βελτιώσεις στην υγεία των ασθενών αλλά και από τον αντίκτυπο και τα διδάγματα για τα συστήματα υγειονομικής περίθαλψης στο σύνολό τους. Δίνοντας έμφαση στην πρόληψη και την προληπτική διαχείριση των κινδύνων για την υγεία, το έργο στοχεύει να μειώσει την επιβάρυνση των πόρων υγειονομικής περίθαλψης, ενώ παράλληλα να βελτιώσει και την ποιότητα της περίθαλψης. Η εστίαση στα αποτελέσματα των ασθενών και στην αποτελεσματικότητα του συστήματος αντιπροσωπεύει ένα βιώσιμο μοντέλο για την μέλλον της υγειονομικής περίθαλψης.
Καθώς ξεκινάτε αυτό το ταξίδι μέσα από τις σελίδες αυτού του βιβλίου, σας προσκαλώ να αναλογιστείτε τον βαθύ αντίκτυπο που μπορεί να έχει το έργο ValueCare στη ζωή των ασθενών και στη λειτουργία του συστήματος υγείας. Τα μαθήματα που αντλήθηκαν από το έργο ValueCare δεν είναι μόνο θεωρητικά. Είναι πρακτικές στρατηγικές που μπορούν να εφαρμοστούν για τη βελτίωση της παροχής ποιοτικών υπηρεσιών υγείας παγκοσμίως. Θέλω να εκφράσω τη βαθύτατη ευγνωμοσύνη μου σε όλους όσους συμμετείχαν σε αυτό το ταξίδι τα τελευταία 5 χρόνια. Ασθενείς, Ερευνητές, Επαγγελματίες Υγείας, σε όλους όσους πίστεψαν και προσπάθησαν.
Η δέσμευσή σας να δίνεται προτεραιότητα στα αποτελέσματα των ασθενών έχει ανοίξει το δρόμο για ένα μέλλον όπου η υγειονομική περίθαλψη δεν αφορά μόνο τη θεραπεία των ασθενειών αλλά τη βελτίωση της συνολικής ευημερίας των ατόμων σε ένα βιώσιμο οικοσύστημα.